Over Muuskes...

Muuskes is een eigentijdse baby- en kinderwinkel, waar je zeker zal slagen wanneer je op zoek bent naar mooie, originele, hippe en kwalitatief goede spullen. Ik ben altijd op zoek naar de laatste trends en nieuwste producten die zorgen voor dat instant feel of happiness! Een snoepwinkeltje voor de mommy's to be, jonge moeders en hippe kids!

Daarnaast kun je bij Muuskes een unieke, maar vooral ook gezellige babyshower laten organiseren voor jouw zwangere (schoon)zus, vriendin of collega. Dit alles onder het genot van een hapje en een drankje, met als extraatje een cadeau dat de mommy to be mag uitzoeken in de winkel! 

Tenslotte biedt Muuskes alle mommy’s to be de mogelijkheid een geboortelijst te maken. Op die manier kunnen vrienden en familie de speciaal uitgekozen musthaves aanschaffen. Muuskes zorgt ervoor dat jouw gekozen artikelen mooi verpakt als cadeau afgeleverd worden.

Geen tijd om langs te komen of woon je gewoon even net te ver weg? Geen probleem, neem een kijkje in de webshop voor ons uitgebreide assortiment of mail voor uitgebreide informatie over de babyshowers en geboortelijsten!

Tot ziens bij Muuskes!